Rekrutteringsbureau på Fyn – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering på Fyn: 3 ting, vi gør for at sikre resultater

Når I skal finde den helt rette til jobbet, kan rekruttering på Fyn nemt blive en både langsommelig og ressourcekrævende proces. 

Det er nemlig ikke bare at vælge den første og bedste til jobbet. Specielt ikke, hvis I har særlige krav til erfaring eller kompetencer. 

Når vi står for rekruttering på Fyn, har vi en række værktøjer, der er med til at sikre, at I får den helt rigtige kandidat ind i jeres virksomhed – men det er ikke kun værktøjerne, der er med til at sikre succesfuld rekruttering. 

Search and selection på Fyn er en videnskab, der kræver specialistviden

Som rekrutteringsbureau plejer vi at sige, rekruttering er en videnskab – og det er det egentlig også. Og det gælder uanset, om vi rekrutterer i Odense, Middelfart eller et helt tredje sted på Fyn. 

Der er nemlig rigtig mange elementer i spil, og der skal faktisk en bred vifte af kompetencer i spil, når vi skal finde den rette kandidat til et specialiseret job. 

Vi er fx specialister i IT Rekruttering, og den viden, vi har om branchen, betyder mere for en proces, end du måske regner med. 

Herunder løfter vi sløret for 3 ting, vi altid gør, når vi headhunter den rette kandidat til en virksomhed på Fyn:

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

1. Afstemmer – grundigt
Før vi overhovedet starter med at headhunte på Fyn eller starter en search and selection-process, bruger vi god tid på at forstå rollen, jeres virksomhed, team og forventninger. I har garanteret selv gjort jer en masse tanker, og dem gør vi os umage for at sætte os ind i. Men vi sørger også for at udfordre jer, når vi skal afklare rollen – for nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer, når man står midt i den. Derfor er det for mange virksomheder en stor hjælp at bruge et eksternt rekrutteringsfirma, der kan bidrage med nye iagttagelser.
2. Putter alt i systemer
Af mangel på bedre ord, kan man kalde os for “kassemennesker” – simpelthen fordi vi trives bedst med rammer, systemer og klare strukturer. Og det er (heldigvis) en helt essentiel del af succesfuld rekruttering. Når vi har klare rammer og systemer, betyder det nemlig, at vi har det forkromede overblik gennem hele processen. På den måde kan vi sikre en tryg proces for både jer og kandidaterne.
3. Bruger værktøjer, der kan det, vi ikke selv kan
Vi er menneskekendere. Det bliver vi nødt til at være. Men vi er hverken tankelæsere eller orakler. Derfor allierer vi os med digitale værktøjer, der kan se alt det, vi ikke kan – og som gør både vores og dit arbejde nemmere. Et af de værktøjer, der gør den største forskel for vores proces, er personlighedstest. Vi bruger Talenttesten TT38, og selvom vi efterhånden er gode til at læse mennesker, giver den alligevel helt essentielle indsigter når det kommer til alt fra personlighed til motivation. Og det gør i den grad en forskel, når vi rekrutterer på Fyn.

Brug for nyt perspektiv på jeres rekrutteringsprocesser? Kontakt os her

Er du nysgerrig på, hvordan vi gør tingene – eller om vi er det rette match, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Det kan du gøre ved at skrive en mail til info@sbrecuiting.dk eller ringe til os på +45 20 84 97 02.

45 web

Search and selection i Nordjylland: Hjælp til hele processen eller selve søgningen?

Ikke to rekrutteringsprocesser er ens. Derfor sørger vi for at sætte os grundigt ind i jeres behov, hvorefter vi skræddersyr rekruttering i Nordjylland til jeres virksomhed – uanset om det er rekruttering i Hobro, rekruttering i Hjørring, rekruttering i Frederikshavn eller et helt fjerde sted.

På et indledende møde finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper med at finde den rette person til jobbet – uanset om det er gennem search and selection i Nordjylland, headhunting eller en skræddersyet proces.

På den måde er du garanteret at stå tilbage med den helt rette udvidelse af dit team.