Rekrutteringsbureau i Middelfart – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering i Middelfart: Omfattende screening sikrer resultater

Har I brug for en headhunter i Middelfart til at sikre de helt rette kandidater til jeres virksomhed?

Hos SB Recruiting er vi specialister i search and selection, et andet ord for headhunter, og gennem klare strukturer, omfattende screening og struktureret onboarding, sikrer vi, at I finder den helt rette kandidat i talentpuljen.

Search and selection i Middelfart sikrer de bedste kandidater

Hænger de gode kandidater ikke på træerne, når I rekrutterer på Fyn? I er langt fra de eneste, der har mødt den mur. I langt de fleste brancher, er der rift om de dygtigste folk. Derfor skal der også mere til end et jobopslag, når I skal have besat en stilling, hvor der er krav til erfaring og kompetencer. 

Gennem search and selection bruger vi vores omfattende netværk kombineret med en proaktiv tilgang til at finde og tiltrække de bedste kandidater – også dem, der måske ikke aktivt leder efter et nyt job. På den måde er vi sikre på, at I står tilbage med den rette til teamet. 

32 web
45 web

Resultatorienteret rekruttering handler om forståelse – for både jer og kandidaten

Når vi skal finde den rette kandidat til jer, er det vigtigt, vi ved, hvad I har brug for. Derfor starter vi altid med at lære jer rigtig godt at kende. Det omfatter alt fra specifikke krav til stillingen til resten af teamet og virksomhedens kulturer og værdier. 

På den måde er vi nemlig rustet til at vurdere, hvornår er der et godt match – og hvornår der ikke er. Det sikrer en effektiv rekrutteringsproces, hvor vi nemmere og hurtigere spotter de kandidater, der er det rette match til jer. 

Og selvom vi bevæger os i et bredt felt af brancher, er vi specialister inden for IT rekruttering. Det betyder, vi lynhurtigt forstår jeres krav – og det gør processen nemmere for alle parter. 

Afklaringsmøde
Over en kop kaffe (eller tre) dykker vi ned i jeres virksomhed og behov, så vi er bedst muligt klædt på til at agere headhunter i Nordjylland og finde de rette kandidater.
Search
Når vi har en aftale på plads, går vores arbejde for alvor i gang. Vi arbejder ud fra kvalitet over kvantitet. Både når vi trawler LinkedIn igennem eller rækker ud til mulige kandidater. Vi er grundige, moderne, personlige og professionelle i vores metoder, så vi er sikre på at skille os ud – og det er samtidig med til at spejle positivt af på jeres virksomhed.
Screening & Interview
Før vi går videre i processen, skal vi have indsigt i kandidaternes kvalifikationer, mål og ønsker. Og det gør vi gennem prescreenings og interviews. Ved hjælp af disse elementer, sørger vi for, at I som virksomhed kun skal tage stilling til de kandidater vi ser et potentiale i, og mener kunne være et match for jer. Dette er vores måde at sikre det bedste udgangspunkt for jer, når I vurderer om I ønsker at gå videre med kandidaten.
Personlighedstest – TT38
Når vi har udvalgt en række kandidater, bruger vi Talenttesten TT38 for at få de bedst mulige indsigter i kandidaterne. På den måde kan vi sort på hvidt se deres styrker og svagheder, hvad der motiverer dem – og hvordan de vil passe ind i et eksisterende team. Du kan læse meget mere om TT38 her, samt høre mere om, hvordan testen også kan bruges i allerede eksisterende teams og til udvikling.
Præsentation
Hvis I ser potentiale i en kandidat og ønsker at gå videre, sørger vi for at præsentere kandidaten for jer. Det gør vi på et fælles møde, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og mærke kemien. Hvor mange samtaler, der giver mening for jer, er noget, vi finder ud af sammen.
Ansættelse
Når vi har fundet den rette kandidat, er næste skridt en ansættelse – og her hjælper vi selvfølgelig også med at sikre en god onboarding.
Opfølgning
Vi efterlader ingen på målstregen – derfor laver vi en opfølgning efter en måned eller to. Her er vi der både for kandidat og ansættende leder, hvor vi samler op og sikrer en god efterfølgende proces.

Headhunter i Middelfart: Vi ved, dybdegående screening sikrer det bedste match

Spørger du os, er omfattende screening en af grundstenene i enhver succesfuld rekruttering – særligt, når I er på jagt efter særlige kompetencer eller kandidater til vigtige roller i virksomheden. 

Derfor gør vi meget ud af vores screening, hvor vi får indsigt i kandidaters erfaring, kvalifikationer og ønsker for fremtiden. Kombineret med en personlighedstest, kan vi derfor nemt vurdere, om der er potentiale for et godt match. 

45 web

Brug tiden på vigtigere ting, mens vi finder de bedste kandidater til jer

Skal vi tage en snak om jeres behov og krav? Vi tager altid gerne et uforpligtende møde med jer, hvor vi kan lære jeres virksomhed bedre at kende – og så finder vi sammen ud af, om der er grundlag for en god rekruttering i Middelfart.

Kontakt os her >>