Assesment

TT38 til ansættelse og udvikling af medarbejdere

Hos SB Recruting benytter vi os ikke kun af TT38 i forbindelse med vores rekrutteringsprocesser. Vi mener også, at en Talenttest TT38 kan være et godt supplement, hvis du selv har fundet en eller flere kandidater, og har brug for at dykke dybere ned i dem. Endvidere kan det også bruges, hvis du vil have fuld udbytte af dit allerede eksisterende team.

At træffe den rigtige beslutning om ansættelse og udvikling af medarbejdere er afgørende for enhver virksomheds succes, og derfor vil vi hos SB Recruiting, gerne sætte udvikling og engagement i fokus og hjælpe dig og din organisation på rette vej.

I en virksomhed er medarbejderne det vigtigste aktiv. En større indsigt i medarbejderne kan derfor hjælpe med at sikre, at virksomheden har det rette team til at nå sine mål, samtidig med at den reducerer risikoen for fejlansættelser og forbedrer medarbejdertilfredsheden.

Ved at få foretaget en assesment på såvel nye, som gamle medarbejdere, sørger du for, at der er en overensstemmelse mellem kandidatens talenter/adfærd, samt de arbejdsopgaver de foretager sig, og det team de er en del af.

Det er vigtigt for at få succes i en virksomhed, at medarbejderne er engagerede. Dette engagement kan man sørge for at vedligeholde, ved at kende til de talenter og de behov den enkelte har.

Gennem en assesment, vil det derudover være lettere at skræddersy træningsprogrammer for at hjælpe medarbejderen med at integrere sig hurtigt og effektivt i organisationen, samt se potentialet for vækst og udvikling hos den nye medarbejder.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at rekruttere, udvikle og optimere dit teams talenter.