Rekrutteringsproces

Vores rekrutteringsproces

Hos SB Recruiting har vi flere års erfaring med at finde de helt rette kandidater til den rigtige position, og det rette team. Det handler om, for os, at skabe en proces der sikrer jer kvalitet under hele processen, samtidig med at vi giver kandidaterne en god oplevelse og er jeres repræsentant ude på markedet.

Vi forsøger ikke at opfinde den dybe tallerken, men vi tror på, at en simpel og kvalitetsfuld rekrutteringsproces er vejen til en god rekruttering for jer. Vi tilpasser processen til jeres ønsker og behov, således I bliver mødt igennem hele vores samarbejde.

Afklaringsmøde
Vi starter altid vores rekrutteringsproces med et introduktionsmøde med vores kunde. Her drikker vi gerne en kop kaffe med ansættende leder, og sætter os ind i: Jeres virksomhed, rollen I ønsker besat, samt det team kandidaten skal være en del af.
Jo større viden vi har om jer og jeres virksomhed, jo bedre kan vi sikre et godt match i vores rekruttering. Vi tror på, at det ikke kun handler om erfaring og kvalifikationer, men også om kemi. Vi mener derudover også, at vi kan være den bedste ambassadør for jer, ved at kende jer bedst muligt, således vi kan give kandidaterne et godt indblik i jer og jeres virksomhed.
Search
Når aftalen er på plads, begynder vores arbejde for alvor. Vi starter med en search blandt LinkedIns mere end 3 millioner danske profiler. Vi arbejder altid ud fra kvalitet over kvantitet, og dette gælder også i vores outreach til mulige kandidater. Da vi ser os selv som repræsentanter for jeres virksomhed, er det vigtigt for os at skabe bedst mulig omtale for jer. Dette gør vi igennem grundighed, men også via moderne og digitaliserede metoder, der gør det muligt for os at personliggøre vores beskeder, men også skille os ud hos kandidaterne.
Vi benytter os derudover af jobopslag og promovering på LinkedIn, således der skabes mest mulig synlighed for jer, der hvor det skaber de største resultater.
Screening & Interview
For at få indsigt i kandidaternes erfaring, kvalifikationer og ønsker for fremtiden benytter vi os af prescreenings og interviews. Dette er grundstenen for at finde det bedste match til jer. Ved hjælp af disse elementer, sørger vi for, at I som virksomhed kun skal tage stilling til de kandidater vi ser et potentiale i, og mener kunne være et match for jer. Dette er vores måde at sikre det bedste udgangspunkt for jer, når I vurderer om I ønsker at gå videre med kandidaten.
Personlighedstest – TT38
Hos SB Recruiting arbejder vi med Talenttesten TT38. Den benytter vi I vores proces, således vi kan give jer den bedst mulige indsigt i den kandidat i sidder overfor, samtidig med, at I kan få indsigt i, hvorledes vedkomne opnår sit fulde potentiale og motiveres i sin dagligdag. Du kan læse meget mere om TT38 her, samt høre mere om, hvordan testen også kan bruges i allerede eksisterende teams og til udvikling.
Præsentation
Hvis I ønsker at gå videre med kandidaten, laver vi en præsentation af kandidaten. Vi koordinerer et møde hvori I kan mærke om der skulle være kemi og om den rette erfaring er til stede. Ønsker I dernæst en samtale mere, for at lære endnu mere om kandidaten eller eksempelvis lade kandidaten udforme en test, så er dette også noget vi kan koordinere og være en del af. Under præsentationerne understøtter vi processen og hjælper både ansættende leder og kandidat, således alle får en god samtale. Dette er vigtigt for os, da vi ønsker den bedste proces for både jer som virksomhed, men også for kandidaten.
Ansættelse
Hvis vi når hertil, er det fordi I ønsker at ansætte kandidaten – Hurra! Er kemien og kvalifikationerne hos den præsenterede kandidat lige det i leder efter, så bistår vi som understøttende funktion igennem en ansættelsesproces. Vi kan i denne fase også være behjælpelige med at indhente referencer, hvis det er noget I ønsker.
Opfølgning
Når der er lukket en aftale, og I har fået jeres nye kollega ombord, laver vi en opfølgning efter ca. 1-2 måneder. Denne opfølgning henvender sig både til ansættende leder, samt kandidaten. Vi forsøger med dette at sørge for, at kandidaten er faldet godt til, samt høre fra lederen hvordan den første tid har været.

Disse er trin vi arbejder ud fra i alle vores rekrutteringsprocesser. Som sagt, så sammensætter vi processen efter jeres ønsker, og derfor er der mulighed for at rykke rundt på de præsenterede trin, og sammensatte ydelserne således det passer bedst til jer og jeres virksomhed.

Vores rekrutteringsproces rummer en garanti på seks måneder efter kandidatens ansættelse. Dette er en sikring for jeres virksomhed om, at vi finder den helt rette kandidat til jer i første forsøg.