Talenttesten TT38

Hos SB Recruiting er vi uddannede indenfor Talenttesten TT38. Vi bruger denne test, som et samtaleværktøj, og sætter tiden af til at forstå den enkelte kandidat og deres talenter, motivationsfaktorer og adfærdsmønstre. TT38 giver os en indsigt, som vi kan bruge i samarbejde med den enkelte, til at identificere og matche deres talenter med organisationens-, stillingens- og teamets behov.

Testen giver indsigt i personlighedstræk og adfærd, som hjælper med bedre rekruttering, effektivt samarbejde og personlig vækst. Derudover er det en måde, hvorpå den enkelte kan lære sig selv bedre at kende, og få muligheden for at blive den bedste version af sig selv.

Mere præcis rekruttering og onboarding

Ved at benytte TT38 som en del af rekrutteringen skabes der hurtigere og mere præcise rekrutteringsprocesser. Det bliver nemmere for jer som virksomhed at tilpasse onboarding-programmer baseret på kandidatens individuelle styrker og svagheder, således I mere effektivt kan få jeres nye kollega ind i teamet og opgaverne.

Optimer din forretning gennem ansættelse af de rigtige talenter

Mulighed for medarbejderudvikling

Ved at foretage en TT38 skabes en personlig rapport for den enkelte. Heri fremhæves nøglekompetencer og områder, som individet arbejder lettest og bedst i, men der belyses også områder, hvor man kan arbejde med personlig udvikling.

Med en TT38 rapport vil det blive nemmere for jer som team at skræddersy trænings- og udviklingsplaner for den enkelte kandidat eller medarbejder, således I kan maksimere potentialet på tværs af teamet.

Teamudvikling er også et element, hvor TT38 er et effektivt værktøj.kan være behjælpelig. Her kan man, igennem talentrapporter synliggøre teamets styrker og svagheder. Ønsker man at sammensætte et effektivt team, er det derfor essentielt at have de rette talentmatches for øje. Taler man om et allerede eksisterende team, så er TT38 testen en måde at italesætte teamets forståelse af hinanden, og nye måder at belyse områder man kan understøtte og udvikle hinanden på.

Ressourceoptimering

Når du kender til dine medarbejderes talenter, styrker og motivationsfaktorer, så er det også lettere for dig at reducere turnover og fastholde medarbejderne. Det er lettere at sørge for, at medarbejderne opnår succes og føler sig motiverede. Du kan derfor tilpasse de jobfunktioner du har i dit team, og sørge for, at alle medarbejdere udfolder deres fulde potentiale, således du beholder deres talenter og kvaliteter inhouse.