Referencer

Et udvalg af vores kunder

En langvarigt samarbejdspartner til rekruttering af specialister

SB Recruiting har igennem de sidste par år hjulpet os med at finde de rigtige specialister til vores tech teams i Brand Tech. Vi havde i en periode selv søgt efter nogle nøglepersoner men uden held. SB Recruiting forstod vores behov og de krav, kompetencer og mindset vores kandidater skulle besidde. SB Recruiting bistod i hele processen.

Vi ser frem til et længere samarbejde med SB Recruiting.

Steffen Hviid Simonsen

Head of Brand Tech // Bestseller

Grundlæggende bare bedre

Vi havde behov for hjælp til at finde gode kandidater og håndteringen af de indledende samtaler. Vi sad tidligere med hele processen selv og den var tidskrævende – alene det at gennemgå alle mails og sortere til og fra var en tidssluger. Yderligere havde vi ikke succes med at kontakte kandidater direkte.

Vi syntes SB Recruiting forstod vores vision og passede godt ind i den tankegang vi havde. Vi har sparet tid på processen og de har fundet nogle gode kandidater vi ikke selv ville have fundet. SB Recruiting er grundlæggende bare bedre til denne del end vi selv er eller ville være blevet.

Søren Just Skjelbo

Creative Director & Partner // Retus A/S

De varmeste anbefalinger til vores faste rekruttering

Vi er meget glade for samarbejdet med SB Recruiting, der fungerer som vores faste rekrutteringspartner. SB Recruiting hjælper os med at identificere specialiserede IT profiler, der rækker ud over vores eget netværk. Søren Boye og hans team har formået hurtigt at sætte sig ind i vores forretning, og hvad vi søger, hvilket betyder, at vi er blevet præsenteret for flere velkvalificerede kandidater, vi har valgt at ansætte. Det er vigtigt for os, at vores rekrutteringspartner matcher vores værdisæt, da de er vores forlængede arm i markedet. Med et stærkt fokus på værdiskabelse og ordentlighed i processen, passer SB Recruiting derfor rigtig godt til os. Samtidig giver det os mere luft til at fokusere på øvrige HR-opgaver i organisationen.

SB Recruiting arbejder professionelt, nærværende og pragmatisk og vores samarbejde er præget af høj tillid og transparens. Jeg giver Søren og resten af hans team mine varmeste anbefalinger.

Julie Sommer

HR Business Partner // Mindcore

Resultatet af at ansætte den rigtige

Der var engang en ejerleder, der kunne alt selv. Inklusiv rekruttering. Et par rekrutteringer og en lille åbenbaring senere, gik det op for ham, at rekruttering er sværere end som så.

Da gik ejerlederen i markedet og snublede over SB Recruiting. 2 ansættelser senere, måtte han konkludere at det at afsøge markedet for kandidater, screene kandidater og ansætte “den rigtige” er noget man ikke bare lige gør.

Gør det du er god til, få SB Recruiting til at håndtere din rekruttering. Tak mig når du ser resultaterne af den rigtige kandidat.

Jeppe Rahbek

Direktør // AbsentWall

Vi er ikke tvivl om, at næste gang vi skal ansætte står SB Recruiting først på vores agenda

Vi havde brug for at styrke vores datadisciplin og analysearbejde. Efter 3 uger uden resultater hjalp SB Recruiting os med at finde passende kandidater på kort tid. De sikrede en stærk kandidatpool, organiserede interviews og udarbejdede test, hvilket resulterede i en vellykket ansættelse. Den kontinuerlige dialog med SB Recruiting sørgede for, at vi fik de rigtige kandidater til samtale. Vi er meget tilfredse og jeg er ikke i tvivl om, at næste gang vi skal ansætte står SB Recruiting først på min agenda.

Rasmus Eriksen

IT Manager // Nordex Food

The succes of a good process

Our new colleague has settled in very well at ABAX and has been a great addition to the team. Thank you
to SB Recruiting for a good process and I would definitely recommend their services.

Guy Sharpe

Account Management Director // ABAX