Mød teamet

SB Recruiting

SB Recruiting er et team bestående af erfarne og engagerede konsulenter med base i Aalborg. Vi rekrutterer i hele Danmark, og har også erfaring med international rekruttering.

Vi kommer hver især med vores egen baggrund og faglighed, der gør os til et stærkt team. Vi deler en passion for at finde det rigtige match mellem kandidat og virksomhed ved hjælp af en åben og løbende dialog.

Play Video

Vores team og vores værdier

Vi går ind for ordentlighed, og dette præsenterer sig både i mødet med kandidaten, i vores samarbejde med virksomheder, og i det resultat vi leverer.

Vi ønsker at repræsentere jeres virksomhed på bedste vis, og være en god ambassadør for jer, ud mod kandidaterne. Derudover er vi transparente og åbne i dialogen med vores kandidater, således processen tager højde for alle parter.

Vi giver rekrutteringsprocessen den tid og energi, det kræver for at få det bedste match, uanset hvor svært det end måtte være.

Søren Boye

Rekrutteringskonsulent & Ejer

Søren er en erfaren rekrutteringskonsulent, og har stor passion indenfor IT. Søren elsker at lære nyt, dykke ned i nye felter og dele ud af sin viden.

Søren startede SB Recruiting, da han ønskede en god og ordentlig proces, samt fokus på relationen med både virksomhed og kandidater.

Søren er stor fan af at bygge Lego, en god løbetur og så nyder hele kontoret hans brede
musiksmag, lige fra klassiske strygere til TV-2.

Louise H. Josefsen

Rekrutteringskonsulent

Louise kommer med en baggrund indenfor kommunikation, og vægter dialogen og muligheden for at skabe forbindelser med mennesker højt.

Louise tror på, at den rette kommunikation er afgørende for en succesfuld rekrutteringsproces, og har en målsætning om at skabe en positiv oplevelse for både kandidater og virksomheder.

Louise ses oftest i grøn, hendes latter smitter, og så sørger hun for koldhævede boller til kontoret.

Nanna Kjær Nielsen​

Rekrutteringskonsulent

Nanna har tidligere erfaring med rekruttering og projekt koordinering på tværs af landegrænser. I dag glæder hun sig over, at dykke ned i forskellige specialist roller, hvor hun finder det rette match uanset sværhedsgraden på stillingen.

Nanna bruger sit positive mindset til, at identificere potentialet i hvert individ og skabe muligheder, der bringer det bedste frem i dem. Nanna har et utal af hobbier, det gælder alt fra, at lege med hunde, strikke uldne sokker, til at spille D&D – vores helt egen sociale nørd.

Et udvalg af vores kunder