Rekrutteringsbureau i København – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering i København: Derfor er search and selection den mest effektive tilgang

Mangler i en eller flere af de helt rette medarbejdere i København?

I langt fra de eneste. Der er rift om de gode kandidater, så når det kommer til rekruttering i København, skal indsatsen være både målrettet og systematiseret.

Vejen til succes på et enormt konkurrencepræget marked, hvor der er rift om talenterne?

Der findes flere forskellige rekrutteringsmetoder, og der er ikke én tilgang, der altid er den rigtige. 

Men når man skal lande de bedste talenter inden for fx IT rekruttering eller på et konkurrencepræget marked som København, er der særligt én metode, der gang på gang sikrer resultater:

Search and selection.

Hos SB Recruiting har vi base i Aalborg, men vi rekrutterer dagligt i hele landet – så hvis du mangler et rekrutteringsbureau på Frederiksberg eller et andet sted i Københavnsområdet, står vi klar til at tage hånd om processen og sikre de bedste kandidater fra talentpølen til din virksomhed. 

Herunder har vi samlet en håndfuld overbevisende grunde til, hvorfor det giver mening at bruge search and selection som headhunter i København.

32 web
45 web

Search and selection i København sikrer succes på et konkurrencepræget marked

Som virksomhed er det vigtigt hele tiden at tilpasse sig arbejdsmarkedet – og det er mindst lige så vigtigt, når det kommer til rekruttering. 

Og det gælder særligt på et konkurrencepræget marked som København, hvor der er rift om kandidaterne. For så dur det ikke altid “at gøre som vi plejer”. 

Search and selection adskiller sig fra traditionel rekruttering i København ved at være markant mere proaktiv. Traditionel rekruttering har stadig sin berettigelse – men har I brug for særlige kompetencer, erfaring eller rekruttering til større roller, kommer traditionel rekruttering hurtigt til kort. 

Search and selection, et andet ord for headhunter i København, starter nemlig lang tid før, et stillingsopslag overhovedet bliver sendt ud i verden. 

Search and selection indebærer blandt andet:

Afklaring af jeres behov og krav til rollen
Omfattende sourcing, hvor vi både bruger netværk og identificerer potentielle kandidater, der matcher jeres krav
Pre-screening, screening og personlighedstests
Præsentation af topkandidaterne for jer
Interviews og onboarding, hvor vi typisk sidder med for at sikre en god opstart
Opfølgning og evaluering af både proces og kandidat

Dybdegående evaluering og screening sikrer dedikerede kandidater

Search and selection indebærer ikke kun, at vi rækker ud til langt flere potentielle kandidater – det indebærer også en omfattende screening-proces, hvor vi skiller fårene fra bukkene. 

Gennem måde pre-screening, screening og personlighedstests (vi bruger Talenttesten TT38) sikrer vi os, at kandidaterne matcher jeres behov og værdier – og samtidig gør vi os umage for at sikre, I får en kandidat, der matcher det nuværende team. 

For kemi, drive og personlighed er langt fra uvæsentligt, når I vil skabe et velfungerende team. For et velfungerende team er et team, der skaber resultater. 

45 web

I bliver ikke efterladt på målstregen

Med search and selection i København, bliver I ikke efterladt på målstregen. Vi kunne fx aldrig finde på at sige “værsgo’!” og forlade skuden, når vi har fundet en håndfuld kvalificerede kandidater til jer. 

Nej, vi er med hele vejen med løbende support, så vi hjælper jer med at få indkørt kandidaten gennem en målrettet onboarding-process. Her er der nemlig også meget at tage højde for, og en god indkøring er i sidste ende med til at sikre, at kandidaten hurtigere falder på plads og dermed skaber resultater for jer. 

Vi tager typisk også evalueringer senere i forløbet, hvor vi kan følge op på eventuelle udfordringer og samtidig sikre, at alle parter, det vil sige jer og kandidaten, stadig er glade og tilfredse med samarbejdet. 

I får adgang til den helt store kandidat-pøl

Search and selection er en proaktiv måde, hvor vi søger og rækker ud til en stor pulje af kvalificerede kandidater. Vi er specialister i IT rekruttering og har derfor både et omfattende netværk og kendskab, der gør det nemmere for os at række ud til både aktive og passive kandidater. 

Med andre ord: Med search and selection får I adgang til en langt større talentmasse af kvalificerede kandidater – også dem inden for IT rekruttering, der måske ikke aktivt søger efter nye jobmuligheder.

50 web
74 web

Search and selection sparer jer for mange penge i det lange løb – skal vi tage en indledende snak?

Selvom det kan virke som en stor investering i starten, sikrer search and selection gennem et eksternt rekrutteringsfirma i København, at I sparer mange penge i det lange løb. 

Hvorfor? Fordi det er rigtig dyrt at ansætte de forkerte. 

Ved at investere i en omfattende, og mere effektiv, rekrutteringsproces, sikrer I jer ikke kun en hurtigere proces – I sikrer jer også den rette kandidat, der er klædt på til at skabe resultater for jer. 

Nysgerrige på jeres muligheder? Ring på telefon +45 20 84 97 02 eller send en e-mail til os på info@sbrecuiting.dk.