Rekrutteringsbureau på Frederiksberg – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering på Frederiksberg med klokkeklare processer

Er I på udkig efter den rette kandidat til en vigtig rolle i jeres virksomhed?

Så ved I garanteret allerede, at rekruttering på Frederiksberg er præget af hård konkurrence – for der er rift om de gode kandidater i hele Københavnsområdet

Derfor er det vigtigt at bruge ressourcerne der, hvor det giver mening, når I skal finde den rette kandidat til jeres virksomhed. 

Hos SB Recruiting er vi specialister i search and selection, og gennem gennemtestede metoder og strukturer sikrer vi jer den bedste kandidat til jobbet. 

Sådan sikrer vi jer succes med search and selection på Frederiksberg

Hos SB Recruiting ved vi, hvor vigtigt det er at have styr på alle dele af en rekrutteringsproces. Derfor har vi brugt mange år på at fintune og tilpasse vores rekrutteringsproces, så I får en god oplevelse og samtidig ender med at stå tilbage med den helt rigtige udvidelse til jeres team. 

Vores proces består af mange elementer, men helt grundlæggende består den af:

  • Afklaringsmøde
  • Search
  • Screening og interview
  • Personlighedstest
  • Præsentation
  • Ansættelse
  • Opfølgning

 

Du kan blive meget klogere på vores rekrutteringsproces lige her >>

32 web
75 web

Headhunter på Frederiksberg med klare rammer og et omfattende netværk

Når vi agerer headhunter, gør vi det altid ud fra en gennemarbejdet proces – fordi vi ved, det virker. Selvfølgelig er vi fleksible, men vores faste rammer og strukturer er med til at sikre en effektiv og hurtig proces. 

Og det er afgørende for, at I står tilbage med 1) den rigtige kandidat og 2) en onboarding-process, der er forløbet godt og gnidningsfrit, så alle parter er glade og tilfredse med ansættelsen i sidste ende. 

Vi er specialister i IT rekruttering, så I får adgang til en massiv talentpøl

Det rette rekrutteringsfirma på Frederiksberg er dem, der forstår jer bedst. For der er milevid forskel på rekrutteringsbureauer. 

Nogle specialiserer sig i brancher, andre i stillinger og niveauer. Men det vigtigste er, at I finder det bureau, der forstår jer, jeres udfordringer og branche bedst muligt.

Hos SB Recruiting er vi specialister i IT rekruttering, og vi har derfor en omfattende forståelse for jeres roller, kompetencer, erfaringer og udfordringer. Samtidig har vi et massivt netværk inden for netop IT Rekruttering, der sikrer, I får adgang til en endnu større talentmasse. 

45 web

Skal vi finde det talent, I har brug for?

Har I brug for hjælp til at navigere i et enormt konkurrencepræget marked? Hos SB Recruiting står vi klar til at hjælpe jer trygt og sikkert gennem hele processen, så I står tilbage med den rette kandidat. 

Du er velkommen til at række ud – så får vi sat et uforpligtende møde i kalenderen. 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk. eller ring på telefon +45 20 84 97 02.