Rekrutteringsbureau i Odense – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering i Odense: Sådan vælger du det bedste rekrutteringsbureau

Hvordan vælger du det rette, og bedste, rekrutteringsbureau til din virksomhed?

Du er nok ikke den første, der står med det spørgsmål – og nok heller ikke den sidste. 

For det har trods alt rimelig stor betydning, at du formår at vælge det bureau, der kan sikre de kandidater, der kan sikre succes og resultater for virksomheden. 

Når det kommer til rekruttering i Odense, er det derfor helt essentielt, at I vælger en partner, der kan være med til at gøre jeres virksomhed endnu bedre, før I beslutter jer for at outsource rekrutteringsprocessen. 

Så er spørgsmålet bare: Hvilke faktorer skal I overveje, når I skal vælge et rekrutteringsfirma på Fyn?

Det bedste rekrutteringsbureau er dem, der forstår jer

Det er svært at sige, der findes ét rigtigt rekrutteringsbureau i Odense – eller i resten af landet for den sags skyld. 

Det bedste rekrutteringsfirma, er nemlig dem, der forstår jer. 

Nogle rekrutteringsbureauer specialiserer sig i brancher eller jobfunktioner, andre i specifikke niveauer af stillinger – så bare fordi, et rekrutteringsbureau er virkelig dygtige, er det ikke ensbetydende med, I er et godt match. 

Hos SB Recruiting er vi fx specialister i IT rekruttering. Det betyder, vi kender branchen, rollerne, opgaverne og udfordringer bedre end vores egen bukselomme. Og det sikrer en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, fordi vi forstår jer, jeres udfordringer og behov. 

32 web
45 web

Kig på cases og omdømme, før I sætter gang i projekt “headhunter” i Odense

Det er altid lidt en tillidserklæring, når man starter et nyt samarbejde op – og det gælder sådan set for begge parter.

Derfor er det altid en god idé at kigge et rekrutteringsfirma i Odense efter i sømmene. 

Hvordan har de klaret tidligere rekrutteringer? 

Hvad siger deres tidligere kunder? 

Det er ikke så mange, der lige anmelder et rekrutteringsbureau på Trustpilot eller lignende, men de fleste bureauer kan hive et par referencer op ad lommen, så du kan få en idé om deres tidligere resultater, og hvordan de er at arbejde med.

Vores kan du se lige her → Referencer.

Afklaringsmøde
Over en kop kaffe (eller tre) dykker vi ned i jeres virksomhed og behov, så vi er bedst muligt klædt på til at agere headhunter i Nordjylland og finde de rette kandidater.
Search
Når vi har en aftale på plads, går vores arbejde for alvor i gang. Vi arbejder ud fra kvalitet over kvantitet. Både når vi trawler LinkedIn igennem eller rækker ud til mulige kandidater. Vi er grundige, moderne, personlige og professionelle i vores metoder, så vi er sikre på at skille os ud – og det er samtidig med til at spejle positivt af på jeres virksomhed.
Screening & Interview
Før vi går videre i processen, skal vi have indsigt i kandidaternes kvalifikationer, mål og ønsker. Og det gør vi gennem prescreenings og interviews. Ved hjælp af disse elementer, sørger vi for, at I som virksomhed kun skal tage stilling til de kandidater vi ser et potentiale i, og mener kunne være et match for jer. Dette er vores måde at sikre det bedste udgangspunkt for jer, når I vurderer om I ønsker at gå videre med kandidaten.
Personlighedstest – TT38
Når vi har udvalgt en række kandidater, bruger vi Talenttesten TT38 for at få de bedst mulige indsigter i kandidaterne. På den måde kan vi sort på hvidt se deres styrker og svagheder, hvad der motiverer dem – og hvordan de vil passe ind i et eksisterende team. Du kan læse meget mere om TT38 her, samt høre mere om, hvordan testen også kan bruges i allerede eksisterende teams og til udvikling.
Præsentation
Hvis I ser potentiale i en kandidat og ønsker at gå videre, sørger vi for at præsentere kandidaten for jer. Det gør vi på et fælles møde, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og mærke kemien. Hvor mange samtaler, der giver mening for jer, er noget, vi finder ud af sammen.
Ansættelse
Når vi har fundet den rette kandidat, er næste skridt en ansættelse – og her hjælper vi selvfølgelig også med at sikre en god onboarding.
Opfølgning
Vi efterlader ingen på målstregen – derfor laver vi en opfølgning efter en måned eller to. Her er vi der både for kandidat og ansættende leder, hvor vi samler op og sikrer en god efterfølgende proces.

Kemi og samarbejde er vigtigt for en search and selection i Odense

Uanset hvor dygtige mennesker er, kommer vi ikke uden om, at kemi er grundlaget for ethvert godt samarbejde. 

Derfor er det altid en god idé at starte med et uforpligtende møde, hvor I kan mærke kemien og lade mavefornemmelsen komme lidt til orde. For selvom fagligheden altid står øverst hos os, er det også virkelig vigtigt, vi kan finde ud af at arbejde sammen. 

Vi er selvfølgelig fleksible og vil gå langt for at sikre et godt samarbejde – men i sidste ende er det op til jer, om I kan se en proces og et samarbejde, der passer til jer og jeres behov. 

45 web

Skal vi starte med en uforpligtende kemi-kaffe?

Hvis du tænker, SB Recruiting er et potentielt match for jeres virksomhed, kan vi altid starte med et helt uforpligtende møde, hvor vi kan blive klogere på hinanden – og I kan mærke efter, om der er grobund for et godt samarbejde. 

Du kan ringe til os på +45 20 84 97 02 eller sende en e-mail på info@sbrecuiting.dk – så finder vi tid til et møde, hvor vi kan blive lidt klogere på hinanden.