Rekrutteringsbureau i Esbjerg – den sikre vej til den rette kandidat

De 3 ting, ingen fortæller dig om rekruttering

Mangler I medarbejderen, der passer perfekt ind i teamet, har de helt rette kompetencer og erfaring, der kan være med til at løfte og vækste jeres virksomhed?

Hos SB Recruiting har vores rekrutteringsbureau base i Aalborg, men vi hjælper også med rekruttering i Esbjerg såvel som resten af landet. Vi er specialister i rekruttering – og særligt, når det kommer til IT rekruttering i Sydjylland.  

Men der er mange måder at rekruttere på – det har vi efterhånden erfaret. Noget, vi også har erfaret er, at der er mange misforståelser, når det kommer til rekruttering.

Rekruttering i Esbjerg kræver mere end et godt jobopslag

Det kræver den rette strategi, værktøjer og indsigt i alt fra screening-metoder til interviewteknikker og onboarding-processer, når I skal finde den rette kandidat til jobbet gennem rekruttering i Esbjerg.

For selvom der er forskellige måder at gribe fx search and selection an i Esbjerg, er den rigtige tilgang enormt afgørende for, om I står tilbage med en top-kvalificeret kandidat. 

Klar til at rekruttere? Her er 3 ting, ingen fortæller jer om rekruttering i Esbjerg

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

Du kan aldrig stole 100% på personlighedstests
Personligshedstests er en stor del af vores arbejde, og det er et genialt værktøj til at finde det rette match til jeres virksomhed og team. Men selvom personlighedstest er en vigtig del af en god rekruttering i Esbjerg, er det mindst lige så vigtigt, det ikke er altafgørende – det er fx umuligt at aflæse kemien mellem jer og en kandidat ud fra et stykke papir. Derfor gør vi os altid umage for at møde mennesker som mennesker.
Én personlig besked er bedre end tusind upersonlige
Når vi headhunter i Esbjerg, såvel som alle andre steder i landet, er det alfa og omega, at vi er personlige og nærværende. De gode kandidater hænger ikke på træerne. Derfor er det vigtigt, vi skiller os ud og vækker interesse. Der skal kun én person til én stilling – så i princippet skal der kun én besked til. Så enkelt er det selvfølgelig ikke, men det understreger pointen om, at det betaler sig at gøre sig umage i sit outreach.
Det er farligt at “tage det, som det kommer”
Når man som rekrutteringsfirma i Esbjerg har mange bolde i luften og dagligt kontakter så mange som os, dur det ikke at tage det som det kommer. Det er hverken fair over dig, kandidaterne eller os selv. Derfor har vi klare processer, der både gør vores arbejde mere gennemskueligt og effektivt. Ingen informationer går tabt, og ingen kandidater lander mellem to stole.

Skal vi hjælpe jer sikkert gennem search and selection i Esbjerg? Kontakt os her

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med jer. Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring på +45 20 84 97 02 – så finder vi en løsning, der giver mening for jer.

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.