Rekrutteringsbureau i Århus – den sikre vej til den rette kandidat

Rekrutteringsbureau i Århus: 3 metoder til succes

Skal teamet udvides med den rette kandidat?

Så ved I måske allerede, at I potentielt står overfor en ressourcekrævende proces – for det er ikke altid lige nemt hverken at finde de rette kandidater eller allokere tiden til at finde dem. 

Hos SB Recruitment er vi specialister i rekruttering i Århus – og vores speciale er IT rekruttering i Århus. Vores rekrutteringsbureau har base i Aalborg, men vi hjælper med search and selection i hele Østjylland.

Hvis I nogensinde har stået overfor en ansættelsesproces, har I garanteret allerede opdaget, at det ikke altid er så nemt, som det ser ud. 

Trappen til succes består af meget mere end 3 trin – uanset om det er IT rekruttering i Århus eller andre brancher

Vores rekrutteringsproces er strømlinet og struktureret – og i virkeligheden består trappen til succes meget længere end 3 trin. 

Når det er sagt, er der altid 3 ting, vi har særligt fokus på, når vi rekrutterer i Århus og omegn.

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

#1: Fra headhunter i Århus til search and selection: Vi er mennesker, der møder mennesker
Selvom vi har en stor værktøjskasse med digitale hjælpemidler og gennemprøvede strukturer og processer, er vi stadig mennesker, der møder mennesker, når vi laver search and selection i Århus. Og det er vigtigt. Det betyder nemlig, at vi er personlige i al vores kommunikation. Og det gør en kæmpe forskel – for én personlig besked til den rette kandidat er meget mere værd end tusind generiske beskeder sendt ud med spredehagl. Bevares, det er stadig lidt forsimplet, for vi er dagligt i kontakt med rigtig mange kandidater, uanset om vi headhunter i Århus eller andre steder i landet. Men summa summarum er, at vores tilgang er den samme, og vi lægger samme energi i det, hver gang vi kontakter en kandidat eller kører en nøgtern afklaringssamtale med jer.
#2: Du kan altid lære nyt, og vi prøver at blive et bedre rekrutteringsfirma i Århus hver dag
Jo, vi er mennesker, der møder mennesker. Det gør det blandt andet nemmere at mærke kemi og få flere (positive) tilbagemeldinger. Men vi forsøger også altid at gøre tingene smartere, nemmere og mere effektivt – for både din og vores egen skyld. Vi udvikler os hele tiden og sørger for at opdatere vores metoder efter best (og nyeste) practice. Både i vores outreach, strukturer, systemer og search and selection. Det er nemlig med til at sikre en effektiv proces for jer – samtidig med, at vi sikrer, at interessen vækkes hos de helt rigtige kandidater.
#3: Struktur, struktur… og så lige lidt mere struktur
“Vi ser, hvad der sker”-mentaliteten er en (meget) farlig leg, når det kommer til rekruttering. Vi har set det alt for mange gange før: Der bliver lavet et jobopslag, og processen bliver sat i gang. Men ved du, hvad der typisk sker? Livet. Og alt det andet arbejde, du havde på din tallerken i forvejen. Pludselig har kandidaterne måske ikke hørt fra jer i flere uger, og dem I har til samtale rammer ikke rigtig bullseye med jeres team eller kompetencekrav. Og måske I faktisk slet ikke har fået sat de rigtige rammer til at starte med? Som rekrutteringsfirma i Århus har vi overladt lige præcis intet til tilfældigheder. Vi har strømlinede processer, der sikrer, at intet går tabt mellem to stole. Det giver et trygt forløb for både jer og potentielle kandidater – og det er i sidste ende med til at sikre, at I får den rette person til stillingen.

Skal vi bruge vores metoder til at skabe succes hos jer?

Den rigtige medarbejder er medarbejderen, der løfter og flytter jeres virksomhed. 

For at nå derhen, kræver det, at vi sætter os grundigt ind i jeres:

Virksomhed

Værdier og kultur

Team

Behov og krav til kompetencer og erfaring

Det er alt sammen noget, vi hjælper jer med at indsnævre – det er trods alt vores opgave at gøre rekruttering i Århus nemt for jer, så I kan koncentrere jer om andre, vigtige opgaver. 

Enhver succesfuld rekrutteringsproces starter med en uforpligtende samtale – og du er altid velkommen til at række ud til os for at booke et møde eller stille spørgsmål. 

Du kan ringe til os på +45 20 84 97 02 eller sende en e-mail til info@sbrecuiting.dk – så vender vi tilbage til dig, så hurtigt vi kan. 

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.