Rekrutteringsbureau i Hobro – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering i Hobro: Sådan finder og fastholder talenter

Når I står overfor IT rekruttering i Hobro, står I potentielt overfor en ressourcekrævende proces. 

At finde og fastholde tech-talenter i en konkurrencepræget branche er langt fra noget, der sker af sig selv. Det kræver en proaktiv indsats, hvor der skal sættes tid og ressourcer af til search and selection. 

Hvordan finder du tech-talenter, når du headhunter i Hobro?

Når vi rekrutterer tech-talenter til IT-branchen, bruger vi vores omfattende netværk og søger grundigt efter de kandidater, der potentielt kunne være et match til jer. 

Det betyder, der ligger et stort arbejde i et række ud til potentielle kandidater – for der er rift om de gode kandidater, og derfor er det vigtigt at skille sig ud og vække interesse hos dem. 

Derfor sørger vi blandt andet for at være personlige, hver eneste gang vi rækker ud til en kandidat. Det gør vi fx ved at lave videoer til hver enkelte kandidat – og selvom det selvfølgelig kræver en indsats, sikrer det resultater. 

Hvordan fastholder man tech-talenter i en konkurrencepræget branche?

Når vi rækker ud til potentielle kandidater, tager vi både fat i dem, der aktivt leder efter nye udfordringer – og dem, der faktisk ikke selv er aktive på jobmarkedet. For de bedste går typisk fra job til job. 

Og det samme kan ske for din kandidat, når de allerede er ansat hos dig. For når det kommer til IT rekruttering i Hobro såvel som rekruttering i resten af Nordjylland, er der rift om de dygtige kandidater. Derfor ligger der også noget arbejde i at fastholde de gode kandidater efter afsluttet rekruttering.

Og selvom du måske tænker, at det hele handler om store lønpakker, er det faktisk langt fra det eneste, der afgør, om en kandidat takker nej til andre tilbud, når først de er landet hos jer.

32 web
45 web

7 ting, der er med til at fastholde en kandidat:

  1. 100% afklaring og forventningsafstemning før ansættelse
  2. Løbende dialog og evalueringer – fra begge parter
  3. En god onboarding proces
  4. Karriere- og vækstmuligheder
  5. En stimulerende og inkluderende arbejdskultur
  6. Frihed og fleksibilitet
  7. Mulighed for remote work

 

Og sidst men ikke mindst, så er en konkurrencedygtig lønpakke og frynsegoder selvfølgelig heller ikke uvæsentlige faktorer.

Afklaringsmøde
Over en kop kaffe (eller tre) dykker vi ned i jeres virksomhed og behov, så vi er bedst muligt klædt på til at agere headhunter i Nordjylland og finde de rette kandidater.
Search
Når vi har en aftale på plads, går vores arbejde for alvor i gang. Vi arbejder ud fra kvalitet over kvantitet. Både når vi trawler LinkedIn igennem eller rækker ud til mulige kandidater. Vi er grundige, moderne, personlige og professionelle i vores metoder, så vi er sikre på at skille os ud – og det er samtidig med til at spejle positivt af på jeres virksomhed.
Screening & Interview
Før vi går videre i processen, skal vi have indsigt i kandidaternes kvalifikationer, mål og ønsker. Og det gør vi gennem prescreenings og interviews. Ved hjælp af disse elementer, sørger vi for, at I som virksomhed kun skal tage stilling til de kandidater vi ser et potentiale i, og mener kunne være et match for jer. Dette er vores måde at sikre det bedste udgangspunkt for jer, når I vurderer om I ønsker at gå videre med kandidaten.
Personlighedstest – TT38
Når vi har udvalgt en række kandidater, bruger vi Talenttesten TT38 for at få de bedst mulige indsigter i kandidaterne. På den måde kan vi sort på hvidt se deres styrker og svagheder, hvad der motiverer dem – og hvordan de vil passe ind i et eksisterende team. Du kan læse meget mere om TT38 her, samt høre mere om, hvordan testen også kan bruges i allerede eksisterende teams og til udvikling.
Præsentation
Hvis I ser potentiale i en kandidat og ønsker at gå videre, sørger vi for at præsentere kandidaten for jer. Det gør vi på et fælles møde, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og mærke kemien. Hvor mange samtaler, der giver mening for jer, er noget, vi finder ud af sammen.
Ansættelse
Når vi har fundet den rette kandidat, er næste skridt en ansættelse – og her hjælper vi selvfølgelig også med at sikre en god onboarding.
Opfølgning
Vi efterlader ingen på målstregen – derfor laver vi en opfølgning efter en måned eller to. Her er vi der både for kandidat og ansættende leder, hvor vi samler op og sikrer en god efterfølgende proces.

Vi er specialister i IT rekruttering – skal vi finde jeres næste ansatte?

Hos SB Recruiting er vi specialister i IT rekruttering. Det betyder, vi har et omfattende netværk inden for tech-talenter, og vi ved præcis, hvad vi skal kigge efter og vurdere på, når vi skal rekruttere jeres næste ansatte. Og frem for alt: Vi ved, hvad der vækker interesse hos de ombejlede kandidater. 

Skal vi tage en snak om jeres næste ansatte? Kontakt os lige her >>

45 web

Mangler du en dygtig headhunter til din virksomhed i Midtjylland? Lad os tage en snak

Står I med en stilling, der kræver særlige kompetencer, uddannelse eller erfaring? Så ved I helt sikkert allerede, at de gode kandidater ikke hænger på træerne. 

Det er her, vi som rekrutteringsfirma i Midtjylland kommer ind i billedet. Vi overtager nemlig hele processen, så I kan bruge tiden på jeres egne opgaver – alt i mens vi lokaliserer og udvælger de kandidater, der reelt er et godt match til jer. 

Ring til os på telefon +45 20 84 97 02 eller send en e-mail på info@sbrecuiting.dk – så vender vi tilbage til dig inden længe .