Rekrutteringsbureau i Hjørring – den sikre vej til den rette kandidat

De vigtigste trends inden for rekruttering i Hjørring

Når det kommer til fremtidssikring af jeres virksomhed, kommer I ikke uden om også at tage stilling til rekruttering og fastholdelse. 

Både fordi de rette kandidater gør en stor forskel for virksomhedens performance, og fordi der kun bliver mere og mere rift om de gode kandidater. 

Herunder dykker vi ned i nogle af de vigtigste trends inden for rekruttering i Nordjylland. 

Og det er helt med vilje, vi ikke har kaldt den for “de største trends inden for rekruttering i Hjørring”. 

Hvorfor ikke “det største trends” inden for rekruttering? Det er der faktisk en god grund til

Store trends har det med at komme og gå. 

I stedet slår vi her ned på tre vigtige trends, vi er overbeviste om kommer til at have en afgørende betydning for både rekruttering, search and selection og headhunter-branchen i mange år frem. 

3 ting, vi kommer til at se endnu mere til inden for rekruttering i fremtiden

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

1. Digitalisering af search and selection og screening
AI og digitale værktøjer er efterhånden blevet nogle af de værktøjer, vi selv bruger allermest. Vi tror ikke på, de kommer til at udrydde personlig kontakt eller mavefornemmelse – for det er trods alt stadig mennesker, vi arbejder med. Men automatiserede processer, AI og digitale værktøjer, der gør søgeprocessen efter kandidater endnu mere effektiv, er noget, vi kun kommer til at se mere til og bruge endnu mere.
2. Efterspørgsel efter specialister inden for IT rekruttering
I løbet af de seneste år har der været en stigning i efterspørgslen af specifikke tekniske færdigheder – og det er ikke kun noget, vi oplever inden for IT rekruttering. Specialister er der nemlig generelt stor efterspørgsel på. Men vi kan også se, det er en stejl stigning – og flere og flere virksomheder efterspørger kandidater med ekspertise inden for de teknologier, der spiller en stor rolle, når det kommer til fremtidssikring og digital transformation.
3. Fjernarbejde og remote work
Fremtidens arbejdsplads skal være fleksibel – i hvert fald, hvis I vil tiltrække de bedste kandidater inden for jeres felt. Og det gælder faktisk uanset, om det er IT rekruttering eller en helt anden branche. For de fleste er muligheden for at arbejde hjemmefra et krav – og flere og flere vælger arbejdspladser, hvor det udelukkende er remote work. Det har både sine fordele og ulemper for dig som arbejdsgiver – men den helt klare fordel for jer er, at selvom I rekrutterer i Hjørring, er hele verden pludselig jeres rekrutteringsplads.

Vi ved, hvad der rør sig inden for search and selection – skal vi finde jeres næste medarbejder?

I har travlt – derfor sørger vi for at holde 100% styr på rekrutteringen fra start til slut. Lige fra indledende samtaler til trendanalyser og endelig ansættelse. 

Skal vi gøre det lettere for jer at få de bedste kandidater ind i netop jeres virksomhed? Kontakt os her – så tager vi et uforpligtende møde om jeres muligheder.

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.