Rekrutteringsbureau i Frederikshavn – den sikre vej til den rette kandidat

Rekruttering i Frederikshavn: 3 ting i kan gøre for at sikre en god proces

Når vi hjælper virksomheder med rekruttering i Frederikshavn, er det os, der har teten. 

Men når det er sagt, skal der to til en tango – og I kan faktisk selv gøre rigtig meget for at sikre en god proces, der munder ud i den helt rette kandidat til jobbet. 

Uanset om det er første gang, I outsourcer til et rekrutteringsfirma i Frederikshavn, eller I har prøvet det mange gange før, er det altid en god idé at tage stilling, før I starter processen. 

Hæng på her, hvor vi har samlet nogle af de tanker, I med fordel kan gøre jer, før vi starter en rekrutteringsproces. 

Definer krav og jeres egne forventninger, før vi headhunter i Frederikshavn

Hvad er jeres krav til stillingen? Har I krav til erfaring? Kompetencer? Uddannelse? Speciale? Hvordan er det team, personen skal indgå i?

Selvfølgelig har I krav til en potential kandidat. Men hvor specifikke er kravene? Og er I allesammen enige om, hvad I har brug for i den rolle, I vil rekruttere til?

Det er altid en god øvelse at vende det internt, før vi tager et møde. På den måde får vi hurtigere en forståelse af opgaven, og vi kan komme hurtigere i gang. 

Har I svært ved at sætte ord på jeres egne forventninger, er der ingen grund til panik. Vi har prøvet det rigtig mange gange før og skal nok tage teten i forhold til at få afklaret både krav til stilling og jeres forventninger – både til processen og kandidaten. 

32 web
45 web

Overvej, hvilke udfordringer I er stødt ind i før i forbindelse med en rekruttering

Ikke to virksomheder er ens. 

Derfor er der heller ikke to rekrutteringer i Frederikshavn, der er ens. 

Derfor anbefaler vi altid, at I forsøger at definere tidligere udfordringer med kandidater og ansættelser. For selvom vi varetager alt, der har med search and selection i Nordjylland at gøre, er det trods alt jer, der kender jeres virksomhed bedst – og det har vi stor respekt for. 

Derfor sørger vi også altid for at sætte god tid af til at afklare og forventningsafstemme med jer, før vi begynder at række ud til kandidater. Og her er det altid enormt værdifuldt for os, hvis vi ved, hvor tråden måske er knækket før. Så kan vi nemlig være med til at sikre, det ikke sker igen. 

Afklaringsmøde
Over en kop kaffe (eller tre) dykker vi ned i jeres virksomhed og behov, så vi er bedst muligt klædt på til at agere headhunter i Nordjylland og finde de rette kandidater.
Search
Når vi har en aftale på plads, går vores arbejde for alvor i gang. Vi arbejder ud fra kvalitet over kvantitet. Både når vi trawler LinkedIn igennem eller rækker ud til mulige kandidater. Vi er grundige, moderne, personlige og professionelle i vores metoder, så vi er sikre på at skille os ud – og det er samtidig med til at spejle positivt af på jeres virksomhed.
Screening & Interview
Før vi går videre i processen, skal vi have indsigt i kandidaternes kvalifikationer, mål og ønsker. Og det gør vi gennem prescreenings og interviews. Ved hjælp af disse elementer, sørger vi for, at I som virksomhed kun skal tage stilling til de kandidater vi ser et potentiale i, og mener kunne være et match for jer. Dette er vores måde at sikre det bedste udgangspunkt for jer, når I vurderer om I ønsker at gå videre med kandidaten.
Personlighedstest – TT38
Når vi har udvalgt en række kandidater, bruger vi Talenttesten TT38 for at få de bedst mulige indsigter i kandidaterne. På den måde kan vi sort på hvidt se deres styrker og svagheder, hvad der motiverer dem – og hvordan de vil passe ind i et eksisterende team. Du kan læse meget mere om TT38 her, samt høre mere om, hvordan testen også kan bruges i allerede eksisterende teams og til udvikling.
Præsentation
Hvis I ser potentiale i en kandidat og ønsker at gå videre, sørger vi for at præsentere kandidaten for jer. Det gør vi på et fælles møde, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og mærke kemien. Hvor mange samtaler, der giver mening for jer, er noget, vi finder ud af sammen.
Ansættelse
Når vi har fundet den rette kandidat, er næste skridt en ansættelse – og her hjælper vi selvfølgelig også med at sikre en god onboarding.
Opfølgning
Vi efterlader ingen på målstregen – derfor laver vi en opfølgning efter en måned eller to. Her er vi der både for kandidat og ansættende leder, hvor vi samler op og sikrer en god efterfølgende proces.

Sæt ressourcer af til et godt onboarding-forløb

Sat lidt på spidsen: 

Har I ikke et godt onboarding-forløb, risikerer I at tabe selv de mest dedikerede kandidater på gulvet. 

Fastholdelse er en stor del af en succesfuld ansættelse, og det er alfa og omega, I har sat ressourcer af til et godt onboarding-forløb. Vi hjælper jer gerne igennem det, men det er også vigtigt, der bliver samlet op på de gode tiltag i hverdagen ude på arbejdspladsen. 

Selvom det kan virke som mange ressourcer nu, er det vand sammenlignet med, hvis I skal ud at finde en ny kandidat allerede om et par måneder. 

45 web

Mangler du en dygtig headhunter til din virksomhed i Midtjylland? Lad os tage en snak

Står I med en stilling, der kræver særlige kompetencer, uddannelse eller erfaring? Så ved I helt sikkert allerede, at de gode kandidater ikke hænger på træerne. 

Det er her, vi som rekrutteringsfirma i Midtjylland kommer ind i billedet. Vi overtager nemlig hele processen, så I kan bruge tiden på jeres egne opgaver – alt i mens vi lokaliserer og udvælger de kandidater, der reelt er et godt match til jer. 

Ring til os på telefon +45 20 84 97 02 eller send en e-mail på info@sbrecuiting.dk – så vender vi tilbage til dig inden længe .