Rekrutteringsbureau i Aalborg – den sikre vej til den rette kandidat

Vores rekrutteringsproces

Skal teamet udvides med den rette kandidat?

Så står I potentielt overfor en svær og ressourcekrævende proces. For mange kan det betale sig at hyre et eksternt rekrutteringsfirma i Aalborg, der sikrer en effektiv proces. Og frem for alt sikrer, at I står tilbage med den helt rette til jobbet. 

Hos SB recruitment har vi base i Aalborg, men vi rekrutterer i hele landet – og vi kan hjælpe dig med succesfuld rekruttering i hele Nordjylland. 

Vi er specialiserede i headhunting samt search and selection i Aalborg. Vi bevæger os primært inden for IT rekruttering – men vi hjælper en bred vifte af virksomheder og brancher, der har brug for at ramme rigtigt ved første ansættelse.

Headhunter i Aalborg – vi finder kandidaten, du har brug for

Hos SB Recruitment har vi efterhånden fundet de rette kandidater mange gange.

Og vi ved, at en succesfuld rekruttering i Aalborg kræver gennemarbejdede processer, der tager højde for alle detaljer i en rekruttering. 

Vores 5-trins-raket til succes med rekruttering i Aalborg

Vores proces er gennemtestet og gennemarbejdet – og vi justerer og forbedrer hele tiden, efterhånden som vi bliver klogere og branchen udvikler sig. 

Hver virksomhed har forskellige krav og behov. Derfor skræddersyr vi som rekrutteringsbureau i Aalborg processen til jer. 

Når det er sagt, er der 5 grundværdier, vi har med i hver eneste IT rekruttering i Aalborg – men det gælder, uanset hvor vi rekrutterer Nordjylland. 

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

Forståelse for teamet, virksomheden og faglige kompetencer
Før vi overhovedet tænker på at agere headhunter i Aalborg eller starte en search and selection proces i Aalborg, er det alfa og omega, at vi har en dybdegående forståelse for jeres virksomhed, team og krav til kompetencer. Det er et kerneelement i at få succes med en rekruttering i Aalborg, og derfor er det altid her, vi starter.
Gennemtestede processer og klare linjer
Når de rette kandidater skal findes, dur det ikke, at noget er overladt til tilfældigheder – derfor går vi som rekrutteringsbureau i Aalborg til opgaven med klare processer og linjer. Det betyder, at ingen kandidater bliver tabt på gulvet, mens vi samtidig sikrer den mest effektive search and selection i Aalborg.
Innovativt outreach, der gør processen personlig
De rette kandidater hænger ikke på træerne. Der kan være rift om de gode kandidater – særligt, når det gælder IT rekruttering i fx Aalborg. Det betyder, at vi som rekrutteringsbureau i Nordjylland i Aalborg er nødt til at tænke innovativt i alt, vi gør – og særligt i vores outreach-metoder. Vi er personlige og skiller os ud. Og med gennemtestede metoder gør vi din virksomhed attraktiv for selv de mest ombejlede kandidater.
Vi er mennesker, der møder mennesker
Igennem hele processen er det vigtigt for os, vi møder både dig og kandidaterne, hvor I er – det efterlader et bedre indtryk hos kandidaterne, og det betyder både at: 1) det afspejler sig positivt på jer og 2) der øger chancerne for at vække interesse fra de relevante kandidater, der ellers kan være svære at få på krogen.
Kemi – og alt det, en test ikke (altid) viser
Den rigtige kandidat på papiret er ikke nødvendigvis den rigtige kandidat i virkeligheden. Selvom vi kan lære rigtig meget om de enkelte kandidater gennem fx personlighedstests (vi bruger Talenttesten TT38), kan alt ikke ses på papir. Det har vores årelange erfaring tydeligt vist os. Derfor er det også vigtigt for os, der er plads til mavefornemmelser og den rigtige kemi mellem jer og kandidaten.

Specialister i search and selection i Aalborg inden for IT rekruttering

Hos SB Recruitment er vi specialister i at finde den kandidat, der kan være med til at vækste og udvikle jeres virksomhed. Men for at lykkes med det, kræver det, at kandidaten både skal have de rette kompetencer, relevant erfaring og en personlighed, der matcher både rolle og team. 

Derfor har vi gjort os umage for at udfærdige en proces, der sikrer, at I står tilbage med den helt rigtige udvidelse af jeres team. 

Når vi kører search and selection i Aalborg, kombinerer vi aktiv søgning med sund fornuft. Efter en grundig søgning, udvælger vi de mest egnede kandidater gennem screening, interview og tests. Og først, når vi er sikre på, der er potentiale for et match, tager vi fat i jer. 

Det betyder, at I kan bruge jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – og så behøver I kun at tage stilling, når det faktisk er jeres tid værd.

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.