Rekrutteringsbureau i Silkeborg – den sikre vej til den rette kandidat

Der er rift om de gode kandidater – sådan melder du dig ind i kampen

De gode kandidater hænger ikke på træerne. Og hvis du før har forsøgt dig med rekruttering i Silkeborg, har du med garanti opdaget, at der er stor konkurrence. 

Uanset om vi rekrutterer i Silkeborg eller et andet sted i Midtjylland, kommer vi ikke uden om, at puljen af kandidater ikke er verdens største – men det behøver ikke at være ensbetydende med, at I ikke kan få den helt rigtige kandidat til at sige ja til jobbet hos jer. 

Kom med i maskinrummet og se, hvordan vi sikrer jer toptalenterne i jeres branche. 

Vores rekrutteringsproces: Klare rammer sikrer resultater

Hos SB recruiting specialiserer vi os i IT rekruttering, men vi dækker en bred vifte af brancher – og efter mange års fintuning og konstant uddannelse inden for rekruttering, ved vi, hvad der virker. 

Selvom vi skræddersy hver eneste rekruttering efter jeres behov, har vi efter mange års erfaring fundet “nøglen til succes”. Og den nøgle består langt hen ad vejen af struktur, rammer og en klar proces.

Sådan ser en proces ud hos os:

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

Afklaringsmøde
Vi afklarer jeres behov og bliver klogere på jer, jeres krav og virksomhed. Med andre ord: Vi starter med en grundig forventningsafstemning.
Search efter kandidater
Vi starter search-delen i search and selection, hvor vi sætter gang i vores omfattende netværk og headhunter de mest kvalificerede kandidater.
Pre-screening, screening og interviews
Før, vi overhovedet præsenterer kandidater for jer, screener vi dem grundigt for at sikre, der er potentiale for et godt match.
Personlighedstest
Kvalifikationer er ikke alt. Vi lærer kandidaterne at kende – og finder ud af, hvad der motiverer dem og hvordan de passer ind i jeres team.
Præsentation af kandidater
Vi præsenterer de bedste kandidater for jer, og vi sidder gerne med ved bordet.
Forhandling og ansættelse
Føles en af kandidaterne som det helt rette match, starter ansættelsesprocessen – har I brug for råd eller en mellemmand, hjælper vi selvfølgelig gerne.
Opfølgning og evaluering
I bliver ikke efterladt på målstregen. Vi følger op og tager en evaluering af, hvordan det er gået indtil videre-

Skræddersyet search and selection i Silkeborg – skal vi finde jeres nye kollega?

En succesfuld rekrutteringsproces kræver en indsats – og en indsats er lig med ressourcer. Og de kan være svære at finde, når der er travlt. 

Med os ved roret er I sikre på, I kan bruge jeres tid på det, der giver størst værdi. Så gør vi nemlig det samme. Samtidig styrer I uden om dyre fejlansættelser – for når vi gør en indsats for at finde de rette kandidater, er der nemlig mange penge at spare på den lange bane. 

Skal vi tage en snak og se, om vi er et match? Kontakt os her – vi har altid tid til et uforpligtende møde med jer. 

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.