Rekrutteringsbureau i Viborg – den sikre vej til den rette kandidat

Sådan finder vi de mest kvalificerede kandidater

Skal teamet udvides med den rette kandidat?

Så står I potentielt overfor en svær og ressourcekrævende proces. For mange kan det betale sig at hyre et eksternt rekrutteringsfirma i Aalborg, der sikrer en effektiv proces. Og frem for alt sikrer, at I står tilbage med den helt rette til jobbet. 

Hos SB recruitment har vi base i Aalborg, men vi rekrutterer i hele landet – og vi kan hjælpe dig med succesfuld rekruttering i hele Nordjylland. 

Vi er specialiserede i headhunting samt search and selection i Aalborg. Vi bevæger os primært inden for IT rekruttering – men vi hjælper en bred vifte af virksomheder og brancher, der har brug for at ramme rigtigt ved første ansættelse.

Headhunter i Aalborg – vi finder kandidaten, du har brug for

Hos SB Recruitment har vi efterhånden fundet de rette kandidater mange gange.

Og vi ved, at en succesfuld rekruttering i Aalborg kræver gennemarbejdede processer, der tager højde for alle detaljer i en rekruttering. 

Vores 5-trins-raket til succes med rekruttering i Aalborg

Vores proces er gennemtestet og gennemarbejdet – og vi justerer og forbedrer hele tiden, efterhånden som vi bliver klogere og branchen udvikler sig. 

Hver virksomhed har forskellige krav og behov. Derfor skræddersyr vi som rekrutteringsbureau i Aalborg processen til jer. 

Når det er sagt, er der 5 grundværdier, vi har med i hver eneste IT rekruttering i Aalborg – men det gælder, uanset hvor vi rekrutterer Nordjylland. 

32 web
45 web

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam dolor libero, cursus quis eleifend quis, consectetur eget turpis. Integer lacinia elementum nibh, eget tincidunt dolor gravida vitae.

Morbi ac vulputate risus, ut finibus turpis. Donec dapibus fringilla malesuada. Aliquam erat volutpat. Sed at est ipsum. Etiam eget elit turpis. Sed eu urna libero. Sed nec ante finibus, aliquet sapien a, dapibus enim.

Etiam ullamcorper pretium lectus, quis placerat lectus. Mauris sed porta quam. Nulla facilisi. Ut sollicitudin facilisis elit, dapibus auctor arcu mollis vitae.

Praesent maximus nibh quam. Integer elementum leo vel mauris venenatis elementum. Fusce elementum mi et odio convallis imperdiet. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Cras feugiat quam turpis, non tempor elit efficitur ac.

Rekrutteringsmetode 1: Digitalisering af search and selection og outreach til kandidater
Som rekrutteringsbureau i Midtjylland, er det alfa og omega, at vi følger med tiden – det gør kandidaterne nemlig. Derfor tager vi hele tiden stilling til, hvilke metoder og strategier, der giver størst succes, når det kommer til at vække interesse hos landets bedste kandidater. Og her sørger vi hele tiden for at opdatere vores metoder, så de er så effektive som muligt. I dag bruger vi en bred vifte af digitale værktøjer – som fx LinkedIn, der gør search and selection i Viborg målrettet, effektiv og resultatorienteret.
Rekrutteringsmetode 2: Screening og interview
Når vi har rakt ud til kvalificerede kandidater, gennemgår de alle en grundig screening og interviewproces, før vi sender dem videre til en eventuel samtale hos jer. Når vi screener og prescreener, vurderer vi hver enkelt kandidats erfaring, kvalifikationer og fremtidsmål – det gør rekruttering i Viborg effektiv og grundig, så vi er sikre på at finde de bedste kandidater til stillingen.
Rekrutteringsmetode 3: Personlighedstests
Kandidaten er et match på papiret – men passer personen ind i jeres team? Man kan lære meget af et førstehåndsindtryk, og vi gør rigtig meget ud af at være personlige og nærværende over for alle kandidater, når vi agerer rekrutteringsfirma i Viborg på jeres vegne. Men. For der er et men. Førstehåndsindtryk er ikke altid nok – og det ved I allerede, hvis I tidligere er kommet til at fejlansætte. Så for at sikre, I kun skal møde de bedst kvalificerede kandidater, bruger vi altid personlighedstests. Det er en helt central del af vores tilgang til rekruttering, der sikrer, vi kan matche kandidatens personlighed, motivation og adfærd med jeres behov.

Slip for dyre fejlansættelser – overlad opgaven til et rekrutteringsbureau i Viborg

En succesfuld rekruttering består af mange elementer – og vores erfaring er, at det kan være en kæmpe udfordring for virksomheder at finde tid og ressourcer til det. Og så risikerer I at fejlansætte. Og det kan hurtigt blive rigtigt dyrt og ressourcekrævende. 

Hos SB Recruiting sikrer vi en effektiv og strømlinet proces med moderne metoder – og det betyder, I kan være sikre på at stå tilbage med den bedste kandidat til jobbet. 

45 web

Brug jeres tid på det, der skaber værdi for jeres virksomhed – så gør vi det samme

Skal vi gøre det nemt for jer at stå tilbage med den perfekte kandidat til jeres virksomhed? 

Skriv til os på info@sbrecuiting.dk eller ring direkte på +45 20 84 97 02.